top of page

Rekreativno jahanje

Da li ste nekada maštali da jašete u zalazak sunca. Da jezdine poljem pored reke dok vam vetar miluje lice. Vi i voljena osoba pored vas i dve snažne životinje koje vas na svojim leđima nose u smiraj dana. Topot kopita pod vama, žubor reke i treptaj lista bagrema dok lebdite pored njega. Sve to stane u jedan trenutak koji ostaje za ceo život.

 

Mislite da ne možete to, ili da to nije za vas Grešite!

 

Rekreativno jahanje koje se organizuje u prelepim predelima planine Seličevice, poljem pored Južne Morave ili na obroncima Malog Jastrebca, i leti i zimi, kao stvoreno je za vas.

 

Nije neophodno da znate da jašete.

 

Lagana šetnja dok konji hodaju, pod stalnim nadzorom iskusnih jahača i trenera, priuštiće vam neke od nezaboravnih trenutaka.

 

A ako znate da jašete.

 

Ili naučite da jašete u našoj školi jahanja.Onda su vam na raspolaganju sve lepote kasa i galopa ovim prelepim predalima .

 

Nebitno da li je proleće, leto, jesen ili zima. Uživajmo u druženju, jahanju i boravku u prirodi.

 

Javite se.

 

A mi ćemo organizovati turu rekreativnog jahanja koja baš vama odgovara.

Škola jahanja

Ako želite da nučite da jašete Ako želite da provedete divne trenutke u skladnom kretanju sa ovim plemenitim životinjama.

 

Pravo mesto za vas je naša škola jahanja.

 

Pod budnim okom našeg trenera naučićete prve korake veštine jahanja,ali i napredne tehnike jahanja. Sve zavisi od vas šta želite I nije važno koliko imate godina. Kod nas je uvek živo. Učimo da jašemo i družimo se.

 

Uverite se i sami!

Vožnja čezama

Predstavljamo vam prelepu voznju čezamau okolini Južne Morave, Selicevice i i okoline Grebca kod Velikog Jastrebca.

 

Posetite nas...

Klub

​Posetite nas i postanite deo naseg Konjickog Kluba Nonius.

 

Pre ili posle jahanja osvezite se u nasem klubu uz prijatnu atmosveru lagane muzike i prelep pogled na teren gde konji pasu travu ili se odrzava trening ili jedna od manifestacija. Kao sto su Karavestice, Lazarice, takmicenja i slicno.

bottom of page